nXj3iwqUTnVWR95KCkjGT6hle0J

Awareness

Ian është një adoleshent që jeton me babanë e tij në periferi duke kryer mashtrime të vogla duke përdorur aftësinë e Ian për të gjeneruar iluzione vizuale mbi viktimat që nuk dyshojnë. Kur një nga të këqijat e tij shkon keq, aftësitë e tij publikisht dalin jashtë kontrollit dhe Ian bëhet objektivi i dy organizatave rivale, secila duke kërkuar të shfrytëzojë fuqitë e tij.

By:
Posted on:
Tagline:Reality is an illusion.
Quality:
Year:
Duration: 112 Min
Country:
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Awareness

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *