opQdzqwcJRtIuZEWDEU4orBOI8P

Vindicta

Kur një qytet terrorizohet nga një vrasës serial sadist, një detektiv me përvojë dhe një ndihmës i saporekrutuar zbulojnë çelësin për ndalimin e gjakderdhjes qëndron në zhbllokimin e së vërtetës së të kaluarës së tyre të përhumbur.

By:
Posted on:
Rate:R
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 86 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Vindicta

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *