dzENf6zouG4xrNaXf4KcZNmP6bK

Monsters of California

Adoleshenti Dallas Edwards dhe miqtë e tij të braktisur shkojnë në një kërkim për kuptimin e një serie ngjarjesh misterioze, paranormale në Kaliforninë Jugore. Të vërtetat që zbulojnë fillojnë të zbulojnë sekrete të jashtëzakonshme.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 110 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Monsters of California

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *