AzYPjb05MIBsbwjMoSqHFlnQtd

Home, Not Alone

Sara Wilson dhe vajza e saj 18-vjeçare, Jordyn, zhvendosen në shtëpinë e tyre të ëndrrave në një lagje të mrekullueshme për të bërë një fillim të ri. Por kur ngjarje të çuditshme fillojnë të ndodhin në shtëpi, Sara nuk mund të mos ndiejë se rreziku po qëndron më afër se sa mendon.

By:
Posted on:
Tagline:Dream home? Or is it a nightmare…
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Home, Not Alone

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *