pmk5otQoVo2hF4mS27oxI1BiLXX

Borderline

Duke vuajtur nga sëmundja mendore dhe varësia ndaj opiateve, Charli përpiqet t’i mbajë të gjitha së bashku, shpesh duke lënë pas një valë shkatërrimi. Ndërsa Charli fillon të humbasë kontrollin e saj të brishtë ndaj realitetit, demonët e saj e çojnë atë në një rrugë të rrezikshme pa rrugëdalje.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM, THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Borderline

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *