idT5mnqPcJgSkvpDX7pJffBzdVH

Barbarian

Në qytet për një intervistë pune, një grua e re mbërrin në Airbnb-në e saj vonë natën dhe zbulon se ajo ishte rezervuar gabimisht dhe një burrë i çuditshëm tashmë po qëndron atje. Kundër gjykimit të saj më të mirë, ajo vendos të qëndrojë natën gjithsesi.

By:
Posted on:
Tagline:Some stay for a night. Some stay for a week. Some never leave.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Barbarian

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *