to2u80RFrIre4XTQfy4Zr8KOlg6

Amish Stud: The Eli Weaver Story

Gruaja dhe nëna e përkushtuar Barbara Weaver drejtoi një jetë tradicionale në komunitetin e saj konservator Amish në Ohio. Burri i saj, megjithatë, iu dorëzua “tundimeve të grave dhe teknologjisë” të ndaluara për komunitetin, duke bërë një jetë të fshehtë në internet si “Amish Stud”. Për më tepër, ai ndau me zonjat dëshirën e tij për të vrarë gruan e tij – diçka që e bëri atë të dyshuarin kryesor kur Barbara gjendet e vdekur.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Amish Stud: The Eli Weaver Story

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *