qKpdy7N6zX05eisopvvviiTwPxb

The Kill Room

Një vrasës me pagesë, shefi i tij, një tregtar arti dhe një skemë pastrimi parash që e kthen aksidentalisht vrasësin në një ndjesi avangarde brenda natës, që e detyron atë të luajë botën e artit kundër botës së krimit.

By:
Posted on:
Tagline:Crime is an art form.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Kill Room

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *