7aeW3EhpXdAquvG7xIvT46TxT7J

Punormilone

Antu, Riyad, Nayan janë tre kushërinj shumë të afërt. Pas martesës së Rijadit, zhvillohet një marrëdhënie midis Antu dhe gruas së Rijadit, Trina, dhe përfundimisht kthehet në dashuri. Kjo krijon një përçarje në familje. Çfarë do t’i japë fund kësaj largësie familjare?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 105 Min
Country:
Release:
Language:বাংলা
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Punormilone

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *