uUbRCGI9fWF953KKoWwCUD6VMVq

The Family That Preys

Alice Pratt, një grua e krishterë që punonte shumë, rriti dy vajzat e saj ndërsa drejtonte një darkë të thjeshtë të sajën. Vajza e saj snob dhe arrogante Andrea u diplomua në Shkenca Ekonomike dhe punon në një korporatë ndërtimi ndërsa motra e saj Pam qëndroi me Alice dhe punonte në restorant. Andrea është i martuar me punëtorin e ndërtimit Chris, i cili punon në të njëjtën korporatë me gruan e tij, por ëndërron të fillojë biznesin e tij. Megjithatë, ajo është e pabesë ndaj tij – me shefin e tyre William Cartwright. William është djali i shoqes më të mirë të Alice, Charlotte Cartwright e pasur. Ndërsa Alice udhëton me Charlotte në një udhëtim rrugor, ambicia dhe pabesia e William shkakton një sërë ngjarjesh që do të ndikojnë në marrëdhëniet në të dyja familjet.

By:
Posted on:
Tagline:Business is like family. Keep your affairs in order.
Rate:PG-13
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 111 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Family That Preys

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *