aekXSzkn3zry6aummMl7AU4rSa8

The New Guy

Maturantja e shkollës së mesme Nerdy, Dizzy Harrison, më në fund ka pasur fat – pasi u përjashtua qëllimisht, ai merr mësime në ‘badass cool’ nga një i dënuar dhe regjistrohet në një shkollë të re. Por a mundet ai të vazhdojë mashtrimin?

By:
Posted on:
Tagline:A zero will rise.
Rate:PG-13
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:
Release:
Language:English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The New Guy

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *