f3gFb4wLwNGQcpweamVhjNBdJ58

Superhero Movie

Ekipi pas filmit të frikshëm merr zhanrin e librit komik në këtë përrallë të Rick Riker, një adoleshent nervoz i mbushur me superfuqi nga një pilivesa radioaktive. Dhe për shkak se çdo hero ka nevojë për një armik, hyni në Lou Landers, i njohur si Hourglass jashtëzakonisht budalla.

By:
Posted on:
Tagline:The greatest Superhero movie of all time! (not counting all the others)
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Superhero Movie

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *