ohaS5UAT2FtAFWGqKUBSAVSJ0wC

Spy Hard

Gjenerali i keq Rancor synon dominimin e botës dhe vetëm një njeri mund ta ndalojë atë: Dick Steele, i njohur gjithashtu si Agjenti WD-40. Rancor duhet të marrë një qark kompjuterik për raketën që ai po planifikon të hedhë, kështu që Steele bashkohet me Veronique Ukrinsky, një agjent i KGB-së, babai i të cilit projektoi çipin. Së bashku ata përpiqen të gjejnë selinë e trurit të keq, ku mbahen babai i Veronique dhe disa pengje të tjerë.

By:
Posted on:
Tagline:All the action. All the women. Half the intelligence.
Rate:PG-13
Genre: AKSION, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 81 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Spy Hard

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *