gLTVGCtUfD80sMDkbxAiWNso7Ne

Scary Movie 3

Në pjesën e tretë të ekskluzivitetit të filmit të frikshëm, prezantuesja e lajmeve Cindy Campbell duhet të hetojë rrathët misterioz të të korrave dhe kasetat video që vrasin, dhe të ndihmojë Presidentin të ndalojë një pushtim alienësh në proces.

By:
Posted on:
Tagline:Great trilogies come in threes.
Rate:R
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Scary Movie 3

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *