8GDM7RqM6J1vNUdlU94rmtlNa3e

Larry Crowne

Kur ai befas e gjen veten pa punën e tij të gjatë me jakë blu, Larry Crowne regjistrohet në kolegjin e tij lokal për të filluar nga e para. Atje, ai bëhet pjesë e një komuniteti eklektik studentësh dhe zhvillon një dashuri me mësuesin e tij.

By:
Posted on:
Tagline:Rediscover life and love.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Larry Crowne

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *