aMr99UigkMCTSPnLTpkzJeLmpyc

Heartbreak Ridge

Një rreshter i armatosur dhe jetëgjatë i marinës përleshet me eprorët e tij dhe ish-gruan e tij ndërsa merr komandën e një toge të prishur zbulimi me një qëndrim të keq.

By:
Posted on:
Tagline:…the scars run deep.
Rate:R
Genre: LUFT, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 130 Min
Country:
Release:
Language:Español, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Heartbreak Ridge

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *