rkNrX2Esu1Kzn3wQgJyQRubRLdD

AIMEE: The Visitor

Scott Keyes është një haker kompjuterik brilant, por mizantrop, i cili në përgjithësi preferon pornografinë sesa gratë e gjalla dhe kompjuterët ndaj qenieve njerëzore. Por jeta e Keyes do të kthehet përmbys. Falë disa thyerjes së kodeve nga partnerët e tij Hunter dhe Gazelle, Keyes më në fund është në gjendje të zhbllokojë AIMEE, një program tepër i avancuar i Inteligjencës Artificiale që shfaqet në formën e një gruaje të bukur dhe joshëse. Por ajo që një Keyes i goditur nuk e kupton, dhe ajo që Gazelle zbulon së shpejti, është se AIMEE është një program i avancuar infiltrimi dhe është krijuar për të mësuar nga kushdo që e shkarkon atë, për t’u bërë çfarëdo që ai dëshiron më shumë dhe në proces, për të marrë përsipër, kontrolloni, dominoni, riprodhoni, përhapni – dhe përfundimisht shkatërroni këdo që e kundërshton atë.

By:
Posted on:
Tagline:Meet the first AI-created Femme Fatale in Film History
Quality:
Year:
Duration: 69 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download AIMEE: The Visitor

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *