zZKTYOTe5hYIVxM8JvKljjONJm4

Righteous Thieves

Annabel, lideri i një organizate sekrete të angazhuar në rikuperimin e veprave të paçmuara artistike, mbledh një grup hajdutësh arti për të rimarrë një Monet, Picasso, Degas dhe Van Gogh të vjedhur nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe tani në posedim të miliarderit neo-nazist. oligarku Otto Huizen. Ndërsa grabitja e planifikuar afrohet, besnikëria testohet kur ekuipazhi mëson arsyen e vërtetë pas kërkimit të Annabel për pikturat e humbura prej kohësh.

By:
Posted on:
Tagline:An improbable team. An impossible mission.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Righteous Thieves

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *