vBZ0qvaRxqEhZwl6LWmruJqWE8Z

The Creator

Mes një lufte të ardhshme midis racës njerëzore dhe forcave të inteligjencës artificiale, një ish-agjent i forcave speciale i ngurtësuar që pikëllon zhdukjen e gruas së tij, rekrutohet për të gjuajtur dhe vrarë Krijuesin, arkitektin e pakapshëm të AI të avancuar, i cili ka zhvilluar një misterioze. armë me fuqinë për t’i dhënë fund luftës – dhe vetë njerëzimi.

By:
Posted on:
Tagline:This is a fight for our very existence.
Quality:
Year:
Duration: 134 Min
Country:,
Release:
Language:English, 日本語, ภาษาไทย, Tiếng Việt
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Creator

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *