ccJpK0rqzhQeP7Mrs2uKqObFY4L

Creation of the Gods I: Kingdom of Storms

Bazuar në romanin më të njohur të fantazisë klasike të Kinës, Fengshenyanyi, trilogjia është një epikë madhështore e fantazisë së lartë lindore që rikrijon luftërat e stërzgjatura mitike midis njerëzve, të pavdekshmëve dhe përbindëshave, që ndodhën më shumë se tre mijë vjet më parë.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 148 Min
Country:
Release:
Language:普通话
Translator:RD PER FILMA365.NET
Revenue:$ 357.736.908,00
Director:

Download Creation of the Gods I: Kingdom of Storms

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *