dfS5qHWFuXyZQnwYREwb7N4qU5p

57 Seconds

Kur një bloger teknologjie merr një intervistë me një guru të teknologjisë dhe ndalon një sulm ndaj tij, ai gjen një unazë misterioze që e kthen atë 57 sekonda në të kaluarën.

By:
Posted on:
Tagline:Rewind the past. Avenge the future.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 99 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download 57 Seconds

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *