gcd5TJwXLWeQ2Dn0aRxI8OJIIxK

Sniper: G.R.I.T. – Global Response & Intelligence Team

Kur një kult terrorist ndërkombëtar kërcënon stabilitetin politik global dhe rrëmben një agjent tjetër, Ace Sniper Brandon Beckett dhe Ekipin e Reagimit dhe Inteligjencës Globale të sapoformuar – ose G.R.I.T. – i udhëhequr nga Koloneli Stone duhet të udhëtojë nëpër botë për në Maltë, të depërtojë në kult dhe të nxjerrë liderin e tij për të çliruar Lady Death dhe për të ndaluar kërcënimin global.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Sniper: G.R.I.T. – Global Response & Intelligence Team

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *