bon63yPVIgUFLP2653Dg9GCOJLJ

S.W.A.T.

Hondo Harrelson rekruton Jim Street për t’u bashkuar me një njësi elitare të Departamentit të Policisë në Los Anxhelos. Së bashku ata kërkojnë më shumë anëtarë, duke përfshirë Deke Kay të ashpër dhe nënën beqare Chris Sanchez. Detyra e parë e madhe e ekipit është të shoqërojë në burg bosin e krimit Alex Montel. Duket rutinë, por kur Montel ofron një shpërblim të madh për këdo që mund ta çlirojë, kriminelët e vijave të ndryshme ngrihen për çmimin.

By:
Posted on:
Tagline:You’re either S.W.A.T. or you’re not.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 117 Min
Country:
Release:
Language:English, Español, Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download S.W.A.T.

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *