cL36UT4NzgkK8oA9DJR7Qu5KlLX

Deltopia

Çdo pushim pranvere, dhjetëra mijëra fëmijë të kolegjit zbresin në Isla Vista, Kaliforni, për në Deltopia – festa e fundit në rrugë pa rregulla dhe pa kufij. Një grup maturantësh të fundit i bashkohen festës, duke kërkuar të festojnë lirinë e tyre të sapogjetur. Por asgjë nuk mund t’i përgatisë këta miq për përzierjen e paqëndrueshme të seksit, drogës dhe rebelimit të Deltopias, pasi ata bashkohen për një aventurë që ndryshon jetën që sjell ngazëllim, thyerje zemre dhe, në fund të fundit, shpresë.

By:
Posted on:
Rate:R
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Deltopia

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *