ipUrHk8sLWqQQ2wqSYbZui27EQN

Butcher’s Crossing

Në vitet 1870, një i ri i braktisur nga Harvardi kërkon fatin e tij jashtë Perëndimit duke e lidhur fatin e tij me një ekip gjuetarësh buallësh të udhëhequr nga një njeri i quajtur Miller. Së bashku, ata nisin një udhëtim të mundimshëm duke rrezikuar jetën dhe mendjen e shëndoshë.

By:
Posted on:
Tagline:Nature judges like a god all men that come to her.
Genre: WESTERN, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 105 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Butcher’s Crossing

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *