zHe5UZkPTr1OsgM0f9rAC3lORma

The Man in Room 6

Carrie (Jackie Kelly) është një grua e re me probleme sociale që përpiqet të rregullojë një marrëdhënie të tensionuar me nënën e saj. Pasi gjyshi i saj vdes në një shtëpi pleqsh, Carrie e gjen veten të tërhequr nga William (Bill Oberst Jr.), një burrë i moshuar në një dhomë fqinje. Mjeku i Uilliam-it i ofron Carrie-t një pozicion me kohë të pjesshme në shtëpinë e të moshuarve për të kontrolluar plakun. William ndan një seri tregimesh të gjata nga jeta e tij si një burrë i ri. Ai pretendon se është i pavdekshëm, i mallkuar që të mos vdesë kurrë, por të plaket dhe sëmuret. Para se të mund të përfundojë përrallën e tij të fundit, William zhduket në mënyrë misterioze dhe Carrie është e përfshirë në vrasjen e tij.

By:
Posted on:
Genre: HORROR, FANTAZI
Quality:
Year:
Duration: 151 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Man in Room 6

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *