lE1UuzQD9ZcqhSHVflX3aegI8Lh

Save State

Dashuria e jetës së Chris-it iu nda pikërisht një vit më parë. Në pamundësi për ta kapërcyer atë, ai do të përdorë një makinë kohe për t’u kthyer në atë kohë dhe për të shpenzuar dhjetë minutat që i duhen për ta ndaluar atë të dalë jashtë. Duke zbuluar se ai thjesht nuk mund t’i zgjidhë të gjitha problemet e tyre me një goditje, ai do të vazhdojë të kthehet për të provuar të kuptojë se çfarë shkoi keq… dhe nëse mund ta rregullojë atë.

By:
Posted on:
Tagline:He has ten minutes to convince her to stay… and he can keep trying if he fails.
Rate:NR
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Save State

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *