ldGWlZ7W9IXKWTtv4Wf94t7MfaW

Retreat to You

Abby dhe Sean ishin shoqet më të mira në shkollën e mesme derisa u grindën në festën e tyre të diplomimit. Vite më vonë, kur shoqja e Abby Rachel e çon në një vendstrehim në shkretëtirë, ajo tronditet kur ndeshet me Sean. Ky rilidhje e rastësishme rezulton vetëm në atë që miqtë e vjetër të ngrenë kokën edhe më shumë. Megjithatë, kur çifti ndahet nga grupi në një udhëtim shëtitje, ata duhet të punojnë së bashku për të gjetur rrugën e tyre për në kampingun. Ndërsa muret do të rrëzohen, ata do të përballen me realitetin se pse miqësia dhe jeta e tyre u shpërbë dhe do të mësojnë se ndoshta rruga përpara është së bashku.

By:
Posted on:
Rate:G
Genre: ROMANCE
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Retreat to You

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *