1vJgcgtBY4aRZwRvIw67KqWdPxk

Haunted Harmony Mysteries: Murder in G Major

Ish-dirigjenti i orkestrës Gethsemane Brown është zhvendosur në fshatin irlandez për të mësuar muzikë në shkollën e konviktit të St. Brendan. Pasi deshifron një mesazh të fshehtë muzikor, ajo takohet me kompozitorin e njohur Eamon McCarthy, i cili thuhet se qëndron pas vdekjes së dashurisë së tij prej shumë kohësh. Eamon kërkon ndihmën e Gjetsemanit për të gjetur personin e vërtetë përgjegjës, në mënyrë që ai më në fund të mund të vazhdojë përpara dhe të ribashkohet me dashurinë e tij të vërtetë në jetën e përtejme. Me fantazmën e Eamon-it, Getsemane heton, por përballet me rezistencën e inspektorit simpatik O’Reilly, i cili e pëlqen atë, por e konsideron çështjen të mbyllur. Duke e mashtruar me zbulimin e saj me punën për të cilën u punësua, Gjetsemani ndërkohë përpiqet ta kthejë ekipin e larmishëm të studentëve në St.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 84 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Haunted Harmony Mysteries: Murder in G Major

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *