d6rZokFz3Fhr0jEjSpVnH4FfmXh

Freaky Profiling

Filmi fillon me tension të lartë ndërsa një grua me ngjyrë ndalohet nga tre oficerë policie të bardhë. Pasi u shty në tokë, ajo ndërroi jetë nga lëndimet në kokë. Micah, një aktivist me ngjyrë në qytet është shumë i zemëruar me oficerët e policisë dhe po e çon komunitetin të hakmerret si Malcom X, por ai është ndërruar me një oficer policie të bardhë ashtu si të premten e frikshme. Ai zgjohet si një oficer policie i bardhë dhe oficeri zgjohet i zi. Të dy e kuptojnë shpejt se si është të ecësh me këpucët e njerëzve të tjerë dhe mësojnë të rritin ndjeshmërinë për njëri-tjetrin. Dy personazhet lidhen përpara se të kthehen prapa dhe tani këndvështrimi i tyre për protestën është krejtësisht i ndryshëm. Tani Micah e sheh se jo të gjithë oficerët e policisë janë të këqij dhe nëse duan të arrijnë drejtësinë e vërtetë, do të duhet që të gjithë bardh e zi të punojnë së bashku.

By:
Posted on:
Tagline:Logan Jones a white police officer and Micah King a black activist get into a supernatural altercation and switch places. The two of them must work together to overcome their differences and switch back before it’s too late.
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Freaky Profiling

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *