nbrqj9q8WubD3QkYm7n3GhjN7kE

Expend4bles

Të armatosur me çdo armë që mund të kenë në dorë dhe aftësitë për t’i përdorur ato, The Expendables janë linja e fundit e mbrojtjes në botë dhe skuadra që thirret kur të gjitha opsionet e tjera janë jashtë tryezës. Por anëtarët e rinj të ekipit me stile dhe taktika të reja do t’i japin “gjak të ri” një kuptim krejtësisht të ri.

By:
Posted on:
Tagline:They’ll die when they’re dead.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:English, Português
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Expend4bles

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *