1Xgjl22MkAZQUavvOeBqRehrvqO

A Haunting in Venice

I famshëm Hercule Poirot, tani në pension dhe jeton në mërgim të vetë-imponuar në Venecia, merr pjesë me ngurrim në një seancë të Halloween-it në një pallat të përhumbur dhe të përhumbur. Kur një nga të ftuarit vritet, detektivi futet në një botë të keqe me hije dhe sekrete.

By:
Posted on:
Tagline:Death was only the beginning.
Rate:PG-13
Genre: DRAM, HORROR, MISTER
Quality:
Year:
Duration: 104 Min
Release:
Language:English, Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download A Haunting in Venice

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *