xmRtHg6hqMzYCZJPwbY1Kycgi9O

The Nun II

Katër vjet pas ngjarjeve në Abacinë e Shën Kartës, motra Irene kthehet sërish dhe del ballë për ballë me forcën djallëzore Valak, Murgeshën.

By:
Posted on:
Tagline:The greatest evil in the conjuring universe returns.
Rate:R
Genre: HORROR, MISTER
Quality:
Year:
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Nun II

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *