3Wt72AVKhWBwVgurzdKvDmyKQGj 1

The Marvels

No votes

Carol Danvers, i njohur ndryshe si Captain Marvel, ka rimarrë identitetin e saj nga tirani Kree dhe ka marrë hak ndaj Inteligjencës Supreme. Por, pasojat e padëshiruara e shohin Carol-in të marrë mbi supe barrën e një universi të destabilizuar. Kur detyrat e saj e dërgojnë atë në një vrimë krimbi anormale të lidhur me një revolucionar të Kree, fuqitë e saj ngatërrohen me atë të super-fanesit të Jersey City, Kamala Khan, i njohur si zonja Marvel, dhe mbesës së larguar të Carol, tani S.A.B.E.R. astronauti kapiten Monica Rambeau. Së bashku, kjo treshe e pamundur duhet të bashkohet dhe të mësojë të punojë së bashku për të shpëtuar universin.

By:
Posted on:
Tagline:Higher. Further. Faster. Together.
Year:
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *