8sLEckfdYU4zjNq9111JY624uNT

Napoleon

No votes

Një vështrim personal mbi origjinën e liderit ushtarak francez dhe ngjitjen e shpejtë, të pamëshirshme te perandori, parë përmes prizmit të marrëdhënies së varur dhe të paqëndrueshme të Napoleonit me gruan e tij dhe një dashuri të vërtetë, Josephine.

By:
Posted on:
Tagline:He came from nothing. He conquered everything.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 158 Min
Release:
Language:English
Director:

Download Napoleon

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *