uy26E04DxYdICergibgtAFIUuDo

Mrs. Chatterjee Vs Norway

Një nënë indiane emigrante lufton sistemin norvegjez të kujdestarisë dhe makinerinë ligjore për të rifituar kujdestarinë e fëmijëve të saj.

By:
Posted on:
Tagline:A mother’s fight against a nation.
Genre: THRILLER, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 135 Min
Country:,
Release:
Language:English, Norsk, हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Mrs. Chatterjee Vs Norway

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *