Download 10 Days of a Bad Man

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

10 Days of a Bad Man

I rrahur, i thyer dhe i vdekur, një hetues privat duhet të kalojë rrugën e tij përmes një lëmshi gënjeshtrash për të zbuluar të vërtetën pas një vrasjeje në rezidencë.

By:
Posted on:
Rate:R
Genre: KRIM, DRAM, MISTER
Quality:
Year:
Duration: 124 Min
Country:
Release:
Language:Türkçe
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *